Livrare și plată

INTREBARI FRECVENTE

CUM COMAND?

Pentru a putea comanda este necesara autentificarea. Crearea unui cont pe cramahermeziu.ro este necesara pentru a ne asigura ca vindem bauturi alcoolice doar persoanelor peste 18 ani, conform legii.

O data ce ati adaugat in cos toate produsele pe care doriti sa le achizitionati, apasati pe butonul “Finalizati comanda” fie din fereastra aparuta dupa adaugarea unui produs In cos, fie accesand cosul de cumparaturi din coltul dreapta sus si apasand butonul “Pasul urmator”.

Va aparea fereastra de autentificare. Daca nu aveti cont, va rugam apasati “Cont nou”. Introduceti datele necesare si apasati “Inregistreaza-ma”. Continuati prin a introduce datele de facturare a comenzii si adresa de livrare. Verificati corectitudinea datelor si finalizati comanda prin butonul “Trimite comanda”.

CUM PLATESC?

In momentul de fata plata comenzii se poate face prin ramburs, la primirea comenzii de la curier, prin transfer bancar, cat si online, cu cardul. La suma totala este adaugata si taxa de transport care este calculata In functie de cantitatea si valoarea comenzii dumneavoastra. Pentru comenzile de peste 400 lei transportul este gratuit.

LIVRAREA COMENZILOR

Comenzile sunt livrate prin DPD Romania, la adresele de pe teritoriul Romaniei. Va rugam folositi ca si adresa de livrare pe cea la care puteti fi gasiti în intervalul 9-17.

RETUR PRODUSE

Echipa cramahermeziu.ro face toate eforturile pentru a se asigura ca produsele livrate si serviciile noastre sunt de cea mai înalta calitate. Specialistii nostri selecteaza cu atentie si pasiune fiecare vin oferit în magazinul nostru online, iar stocarea si sistemul de împachetare inovativ si inteligent, care protejeaza vinul împotriva socurilor sau a temperaturilor nefavorabile, asigura pastrarea si transportul în conditii optime pentru a mentine calitatea produselor pana cand ele ajung la dumneavoastra. Totusi, daca exista probleme cu produsele comandate si doriti sa le returnati, va rugam sa ne contactati pe email la adresa garii@cramahermeziu.ro sau comenzi@cramahermeziu.ro si vom face tot posibilul pentru a remedia situatia.

POT COMANDA FARA CONT?

Crearea contului pe cramahermeziu.ro este necesara pentru a ne asigura ca vindem bauturi alcoolice doar persoanelor peste 18 ani, dupa cum obliga legea. Asadar, nu este posibila comanda fara cont.

CARE SUNT MODALITATILE DE PLATA?

In momentul de fata plata comenzii se poate face prin:

  • Ramburs la primirea comenzii de la curier
  • Transfer bancar
  • Online cu card bancar prin Netopia Mobilpay (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

CATE STICLE POT COMANDA?

Pentru persoanele fizice, numarul maxim de sticle care poate fi comandat este de 48. Pentru comenzi mai mari va rugam sa ne contactati la comenzi@cramahermeziu.ro

CARE ESTE MODALITATEA DE LIVRARE?

Comenzile sunt livrate prin DPD Romania, la adresele de pe teritoriul Romaniei. Va rugam folositi ca si adresa de livrare pe cea la care puteti fi gasiti In intervalul 9-17. Curierul va va contacta telefonic pentru a anunta sosirea comenzii.

ESTE POSIBILA LIVRAREA IN AFARA ROMANIEI?

Nu, in momentul de fata, livram comenzi doar pe teritoriul Romaniei.

CAT COSTA TRANSPORTUL?

Taxa de transport este calculata în functie de cantitatea si valoarea comenzii dumneavoastra. Pentru comenzile de peste 400 lei transportul este gratuit.