Tentație și scânteie

Podgoria Hermeziu este locul scăldat de soare în care struguri din soiuri de renume, românești și internaționale, se transformă în licori tentante ce ispitesc toate simțurile, prezentate în forme remarcabile.

Vinurile noastre sunt un început de poveste pe care o vei scrie tu. Sunt atenția care impresionează, bucuria unor clipe petrecute împreună și fiorii unei prime întâlniri.

Fiecare sticlă Hermeziu este îmbrățișată de o etichetă premium, menită să ofere o
experiență tactilă și vizuală luxuriantă. Atunci când vrei să faci o alegere care va fi apreciată, alege Hermeziu. O ispită în fiecare sticlă, vinurile Hermeziu sunt scânteia unor noi aventuri.

HOTEL LA DOMENII

Un concediu în rai!

Trăiește o zi de vacanță sau un întreg concediu într-un hotel cu stil, în care vei degusta vinurile din podgoria proprie și vei mânca doar bunătăți produse local!

EVENIMENTE PRIVATE

IMPRESIONEAZĂ-ȚI INVITAȚII!

Organizează evenimentul de mult visat într-o locație aparte, cu preparate sofisticate și vinuri multimedaliate la saloane internaționale!

EXPERIENȚA HERMEZIU

DE LA STRUGURI LA MEDALII!

Vizitează-ne și descoperă meșteșugul din spatele vinului tău preferat. Fă o rezervare pentru o plimabre în vie, un tur în cramă sau o degustare alături de oenologul nostru!

APARIȚII MEDIA

WINE TRIPS ROMÂNIA

Ai peste 18 ani?